Περαιτέρω εκπαίδευση

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση της εγκύου και του βρέφους, ολοκλήρωσα το 2015 το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα για την «Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας κατά την εγκυμοσύνη, την νεογνική και την βρεφική περίοδο», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχούς επιθυμίας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών έλαβα το δίπλωμά μου στην Yoga for Maternity από τον οργανισμό Birthlight.

Το 2019 έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα, έχοντας ολοκληρώσει ποιοτική έρευνα σε γυναίκες που έκαναν προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό μετά από προηγούμενη καισαρική τομή (Vbac), με θέμα την «Τραυματική Εμπειρία Τοκετού – Ρόλος της Μαίας».
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για τον φυσικό τοκετότον θηλασμό και την περιγεννητική περίοδο, με σκοπό την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στην διάρκεια της κύησης, του τοκετού και της λοχείας. Έχω συμμετάσχει με εργασίες σε πανελλήνια συνέδρια και συνέδρια του εξωτερικού.

Επιπλέον υπηρεσίες