Περαιτέρω εκπαίδευση

Έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ψυχοσυναισθηματική κατάσταση της εγκύου και του βρέφους, ολοκλήρωσα το 2015 το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα για την «Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας κατά την εγκυμοσύνη, την νεογνική και την βρεφική περίοδο», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία για την Ψυχική Υγεία των Βρεφών και η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχούς επιθυμίας για καλύτερη παροχή υπηρεσιών έλαβα το δίπλωμά μου στην Yoga for Maternity από τον οργανισμό Birthlight.

Το 2019 έλαβα το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα, έχοντας ολοκληρώσει ποιοτική έρευνα σε γυναίκες που έκαναν προσπάθεια για φυσιολογικό τοκετό μετά από προηγούμενη καισαρική τομή (Vbac), με θέμα την «Τραυματική Εμπειρία Τοκετού – Ρόλος της Μαίας».

Αν και η επαγγελματική μου εμπειρία αλλά και η επιπρόσθετη επιμόρφωσή μου, μου παρείχαν τα εφόδια για υποστήριξη στην γαλουχία, ωστόσο το 2023 έλαβα Πιστοποίηση από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στην “Εξειδικευμένη Εκπαίδευση στην Συμβουλευτική και Υποστήριξη στον Μητρικό Θηλασμό”.

Από την αρχή της επαγγελματικής μου δραστηριότητας έως και σήμερα, έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων για τον Φυσικό Τοκετό, τον Θηλασμό και την Περιγεννητική Περίοδο. Έχω συμμετάσχει με εργασίες σε πανελλήνια συνέδρια και συνέδρια του εξωτερικού.

Επιπλέον υπηρεσίες